Новини Обухівщини

Про дотримання пожежної безпеки в дошкільному навчальному закладі

У лекційному залі відділу освіти Обухівської районної державної адміністрації відбулося  спільне засідання інструктивно-методичної наради та Школи молодого керівника  завідувачів дошкільних навчальних закладів Обухівського району на актуальну тему: «Про пожежну безпеку в дошкільному навчальному закладі». На захід були запрошені  Мішина Наталія Вікторівна, виконуюча  обов’язки  начальника  Обухівського РС ГУДСНС України в Київській області та Миргородський Микола Олексійович, головний фахівець  Обухівського РС ГУДСНС України в Київській області. На засіданні були розглянуті питання:

– Правила пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України (наказ МОН України  15.08. 2016 р. № 974);

– Про дотримання Інструкції з пожежної безпеки для всіх категорій працівників ДНЗ;

– Про дотримання Інструкції з пожежної безпеки  для всіх приміщень ДНЗ;

– Про правила дій працівників ДНЗ при виникненні пожежі;

– Про документацію з пожежної безпеки тощо.

Що ж повинен знати та зробити керівник, аби створити безпечні умови в навчальному закладі та запобігти неприємностям під час перевірки поділилася із колегами  Марченко Антоніна Іванівна, завідувач ДНЗ «Калинка» Григорівської сільської ради, керівник Школи молодого керівника  дошкільного навчального закладу.

Учасники спільного засідання  взяли активну участь в обговорені, обміні досвідом. Важливо те, що кожен керівник дошкільного закладу усвідомив, що від його професійного рівня, знань, компетентності залежить безпечність життя та здоров’я дітей, працівників дошкільного закладу.

Показати ще
WordPress Lessons