Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

Учні Халеп’янської школи спільно з Радою ветеранів Обухівської районної організації ветеранів України привітали мешканців села з Днем людей похилого віку

У кожної країни є категорія людей, які потребують особливої уваги й піклування. Це – люди похилого віку.

В Україні нині понад 1 млн 300 тис. людей, чий вік перевищив 80 років. Приємно, що Україна – країна довгожителів. Але разом із тим прикро й те, що наша держава не може ще забезпечити гідну старість своїм громадянам. Будемо сподіватися, що вже в недалекому майбутньому уряд і парламент зроблять все можливе, аби людина прожила вік, відпущений Богом, в щасті і благополуччі.

З 1999 року першого жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Люди старшого покоління – досвідчені, мудрі, добрі. Сьогодні вони для вас, просто дідусі й бабусі. Але сядьте біля них, поговоріть з ними, і вам відкриються сторінки їхнього життя. А це – історія кожної сім’ї, історія нашого народу.

З нагоди свята, учні Халеп’янської ЗОШ за підтримки Ради  ветеранів Обухівської районної організації ветеранів України привітали найстарших мешканців села Халепя, ветеранів словом, піснею, віршем, тим самим  нагадуючи,  що  молодь,  люди, оточуючі не байдужі до них.

Показати ще
WordPress Lessons